Pedro Martínez va exposar els motius que, al seu parer, van ser ahir les causes més directes de la derrota del seu equip: «Hem tingut una davallada física que avui ens ha castigat i l'Obradoiro, amb uns jugadors de la seva banqueta que també han sumat, ha tingut una aportació coral que nosaltres no hem tingut». Pel cansament dels jugadors no va buscar excuses en la competició a la Champions, tot afegint que «ens agrada molt jugar a Europa». Va afirmar que el seu rival, l'Obadoiro, «ha sigut millor, ha merescut guanyar». I sobre les pilotes perdudes va comentar que «en el darrer quart crec que n'han sigut 7, i al final fins a 4 de seguides, algunes en contraatac».

En ser preguntat per què en el darrer atac de l'Obradoiro no s'havia fet cap falta va respondre: «No l'hem feta com tampoc hem encistellat els triples que hem provat abans». Va respondre que no sap si Luka Mirotic serà renovat, va admetre que Luke Nelson ahir no va poder aportar gaire («fa un any i mig que no juga») i sobre la desvinculació de Jordan Davis va exposar que li hauria agradat que hagués arribat «fa un mes i mig». I sobre l'estat anímic general, va dir que tothom s'ha d'animar, «a mi també m'han d'animar».

Moncho Fernández va fer autocrítica de la seva tècnica («els àrbitres m'havien avisat abans») i va declarar que «totes les pilotes que hem recuperat al tram final han estat decisives per aconseguir la nostra victòria».