La segona etapa del base californià Frankie Ferrari al Baxi Manresa ha estat gairebé tan curta com la primera i ha acabat de la mateixa manera. El club va comunicar ahir la desvinculació de les dues parts després de gairebé tres mesos d'unió, des que Ferrari va arribar al Baxi el febrer, després de la Copa del Rei, un cop acabats els periples frustrats al Gran Canària i a l'Unicaja.

El motiu és una lesió al peu, que va ser comunicada, però no especificada pel Baxi dissabte. Se la va fer en el duel de dimecres de la setmana passada a Badalona i el club ja va informar, en la prèvia del xoc de diumenge passat a la pista del Coosur Betis, que no podria disputar cap més partit enguany.

En la seva segona etapa al Congost, Ferrari ha fet unes mitjanes d'11,8 punts, 5,2 assistències i 10,8 de valoració en 11 partits i 20,5 minuts en pista. Va arribar quan Dani Pérez es va lesionar per primer cop aquest exercici i, tot i que va coincidir durant tres partits amb el director de joc de l'Hospitalet, la lesió d'aquest el va deixar com a titular al costat del recuperat de la cessió al Girona Dani Garcia. El club, durant aquestes setmanes, també ha tallat el contracte de Jonathan Tabu, qui havia començat el curs al costat del referit Dani Pérez.

Mala sort amb el peu

L'anterior sortida de Ferrari de l'equip va ser la temporada passada. Després d'haver-se fet mal al canell en el primer partit de lliga, va reaparèixer i a Saragossa, el novembre del 2019, es va fer un trencament de metatars del peu esquerre. La lesió, que en principi es va dir que seria de dos mesos, es va convertir en una de quatre i el club va decidir tallar-lo i buscar-li relleu, que va acabar sent Aleksandar Cvetkovic fins a l'aturada per la pandèmia.

El Baxi queda ara amb un sol base del primer equip, Dani Garcia, més el vinculat Marc Peñarroya i un escorta, Makai Mason, que n'assumeix les funcions.