El Lenovo Tenerife i el Reial Madrid són els primers semifinalistes de la Copa del Rei. Els canaris van repetir el triomf sobre el Joventut en lliga de dissabte passat, però amb més dificultats. Ahir van vèncer per 62-64 després que els badalonins estiguessin a punt de remuntar 17 punts de diferència de la primera part.

El Lenovo va imposar la seva defensa en un inici en què el Joventut només es va basar en Tomic (15 punts) i va tornar a estar molt desencertat en el tir exterior. A la represa, però, l’equip de Carles Duran va reaccionar i amb 59-62 va tenir una pilota per igualar, però la van perdre entre Bassas i Pau Ribas i Shermadini, màxim anotador dels seus amb 12, va encertar dos de quatre tirs lliur.

En el partit de la nit, el Reial Madrid va derrotar el Río Breogán per 73-67 després que els gallecs remuntessin 15 punts i es posessin a dos (64-62) en els últims dos minuts. Però la defensa de Tavares i els punts de Causeur i d’Heurtel van decidir.