Bàsquet/Lliga Endesa

El Baxi espera que la "marea vermella" d'Andorra arribi dissabte als 300 aficionats

La visita al MoraBanc servirà per un desplaçament important de seguidors manresans, alguns dels quals en l'autobús habilitat pel club

Les entrades per al partit ja s'han exhaurit

La marea vermella d'Andorra serà més modesta que la de Bilbao

La marea vermella d'Andorra serà més modesta que la de Bilbao / Arxiu/Oscar Bayona

Jordi Agut

Jordi Agut

Tant el Baxi Manresa, com la Grada d'Animació del club, es mostren esperançats d'arribar als 300 aficionats dissabte pels carrers d'Andorra la Vella a l'hora d'afrontar un nou capítol de la "marea vermella", el recorregut de seguidors del club fins al pavelló en un desplaçament del seu equip. La referència per a tothom és la de Bilbao, on uns 5.000 seguidors van tenyir de roig els carrers de la ciutat en el seu recorregut fins a Miribilla, on es disputava la final de la Lliga de Campions, el maig del 2022. Ara, les perspectives són més modestes, però la proximitat del principat farà que força seguidors de l'equip s'hi desplacin per assistir al duel de la novena jornada contra el MoraBanc. El duel arrenca a les sis de la tarda i les entrades ja han quedat exhaurides.

Uns quants d'aquests aficionats aniran a Andorra en l'autobús que ha organitzat el mateix Baxi, que per 35 euros permet el viatge a les nou del matí des del pavelló, la tornada tot just acabat el partit, i l'entrada per al duel. En tot cas, es preveu que molts aprofitaran el cap de setmana per fer el desplaçament i ser al pavelló. La Grada d'Animació, per aquest motiu, ha convocat la gent a les quatre de la tarda al Parc Central de la capital del país dels Pirineus per anar caminant durant un quart d'hora fins al Poliesportiu i escenificar la unió amb l'equip.

Serà la retrobada amb el viatge a Andorra, un dels que tenen més seguiment per part dels aficionats manresans, després d'un any de no fer-se pel descens del MoraBanc de fa dues temporades i la seva presència a la lliga LEB Or de la passada. De cara al partit, hi haurà l'oportunitat de retrobar-se amb dues cares conegudes, la de Jerrick Harding, amb el qual el Baxi va decidir no comptar aquest estiu, i la de Tyson Pérez. En el cas del dominicà, l'afició del Baxi no el va rebre gaire bé en la seva primera visita al Congost després de deixar el club, amb la samarreta del Betis, i caldrà veure quina és la reacció en aquesta ocasió, en pista contrària. Tots dos equips estan empatats a la classificació, amb quatre victòries i quatre derrotes.