12 de juliol de 2014
12.07.2014

Berga obrirà la seva primera botiga per vendre roba usada a pes

Tres berguedans a l'atur impulsen un projecte d'autoocupació per tal de comercialitzar roba de segona mà

17.07.2014 | 10:58
Per l´esquerra, Víctor Esgueva pare, el seu fill Víctor, la xicota d´aquest, Cristina Villegas, i Núria Lorente pesant roba usada en el nou local de Berga, que obrirà portes entre final de mes i principi del que ve

Berga obrirà la seva primera botiga de venda de roba de segona mà que es pagarà no per peces sinó a pes, per quilos. La iniciativa sorgeix de tres berguedans que es troben a l'atur. Davant la manca d'ofertes de feina, han ideat un projecte d'autoocupació nou a la comarca tot i que és un negoci en expansió a Catalunya i Espanya i fa uns anys que està en marxa a altres països d'Europa.
Els promotors són el jove Víctor Esgueva júnior, la seva xicota, Cristina Villegas, i Núria Lorente. Han creat una societat, Tant-Lo-Kilo SCP, per obrir la botiga que durà el mateix nom a Berga, al carrer del Bruc número 1. Aquesta setmana han iniciat la recollida de roba usada que serà la que vendran a l'establiment, que obrirà entre aquest mes i principi del que ve, segons ha explicat Víctor Esgueva sènior, pare d'un dels impulsors i també ideòleg del nou negoci. "L'objectiu principal és crear llocs de treball per a unes persones que ara mateix no en tenen i que no poden viure de l'aire del cel", ha explicat. D'aquí que hagin apostat per un negoci innovador a la ciutat i la comarca i que creuen que pot tenir mercat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.