08 de octubre de 2019
08.10.2019

Berga adjudicarà les obres del pati de l'escola Sant Joan enguany

El projecte té un cost de 123.828 euros i preveu una renovació de l'equipament a partir de l'estudi de millora

07.10.2019 | 22:40
Pista gran del pati de l'escola Sant Joan de Berga

L'Ajuntament de Berga ha iniciat el procés d'adjudicació del contracte referent al projecte de millora del pati de l'escola Sant Joan. Es tracta d'una actuació que inclou la reparació i la pavimentació del pati existent, la col·locació de drenatges i l'habilitació de passos per a futures instal·lacions, així com la formació d'un sorral a la zona sud-oest del pati. El projecte té un cost estimat de 123.828,60 euros.

L'escola Sant Joan va ser construïda l'any 1971 i l'antiguitat de les instal·lacions ha motivat la necessitat de fer efectiva una reestructuració i millora dels patis i de l'entorn de l'equipament educatiu. L'any 2014, el professorat, les famílies i l'alumnat del centre van iniciar un procés de treball conjunt per formular una proposta d'arranjament de l'equipament.

A partir d'aquesta proposta, l'Ajuntament va sol·licitar a la Diputació de Barcelona la realització d'un projecte executiu que va ser lliurat al consistori l'estiu de l'any passat. Aquest projecte preveu diverses fases d'intervenció, la primera de les quals és la que es portarà a terme ara i inclou les actuacions següents: la reparació i pavimentació de la pista polivalent d'una superfície aproximada d'uns 1.600 m2 mitjançant l'aplicació d'un tipus d'aglomerat asfàltic que evitarà el sobreescalfament del terra que es produeix actualment en les èpoques de més calor. També es portarà a terme la delimitació perimetral de la superfície de la pista i la instal·lació de sistemes de drenatge per recollir l'aigua de la pluja. Es preveu la creació d'un sorral de 214,75 m2 a la part sud-oest del pati i la substitució de la tanca que delimita la zona sud del pati.

Les persones naturals o jurídiques interessades a concórrer al concurs podran presentar les ofertes fins a la mitjanit del dijous 17 d'octubre, per mitjà de l'ús del sobre digital. La mesa de contractació, que serà formada per un president, tres vocals i un secretari, avaluarà totes les propostes per tal d'escollir l'oferta que resulti més adequada i avantatjosa per a la licitació.

Tota la informació referent a la licitació del projecte de millora del pati de l'escola Sant Joan es pot consultar públicament a través del perfil del contractant disponible al web de l'Ajuntament de Berga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit