15 de març de 2020
15.03.2020
Regió7

Alba Camps assumeix l'alcaldia de Puig-reig per malaltia del batlle, Josep Maria Altarriba

El dirigent informa que un "problema de salut important" l'obliga a retirar-se de la vida pública "durant un cert temps"

15.03.2020 | 14:44
Josep Maria Altarriba, alcalde de Puig-reig

L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, ha delegat, temporalment, les funcions de l'alcaldia en la regidora i alhora delegada del Govern a la Catalunya central Alba Camps a causa d'un «problema de salut important" que l'obliga a romandre retirat de la vida pública "durant un cert temps".

Josep Maria Altarriba ho ha fet públic un comunicat que ha difós a través de les xarxes socials. Ha desmentit que tingui el Covid-19. En la nota, afirma que en els actuals moments d'emergència sanitària «em sap molt de greu no poder ser aquí per gestionar-ho amb tots vosaltres, però el nostre equip de l'Ajuntament, treballadors, regidors i equip de govern, està gestionant l'emergència de forma immillorable amb les eines de que disposem». I hi afegeix que "malgrat no ser-hi, de moment i mentre la situació personal m'ho permeti, l'equip em manté al corrent dels esdeveniments i de la situació en cada moment"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit