Si no sorgeix cap imprevist, aquest divendres a final del dia , es reobrirà al trànsit de vehicles la perllongació del carrrer de can Baster un cop l'Ajunatment hagi acabat els treballs de reparació de l'esllavisada que hi va haver el 21 de juny. Des d'aleshores s'ha mantingut tancat al trànsit. Aixi ho ha confirmat a Regió7, el regidor d'Urbanisme berguedà, Aleix Serra.

Els treballs que es van iniciar el 6 de juliol. Han consistit en la construcció d'una escullera de roques en el tram on el ferm es va esllavisar a causa de les intenses pluges que hi va haver a finals de primavera i principi d'estiu. S'ha construit un mur de contenció per gravetat amb blocs d'escullera. Així mateix els operaris han dut a terme la reconstrucció del tram de vial afectat per l'esllavissada.

Ahir, es van dur aterme els trebals per asfaltar el tram afectat d'uns 40 metres de llargada. A més, s'han de col·locar les tanques de protecció que es van fer malbè quan hi va haver l'esllavisada en aquest tram de la via.

l'Ajuntament de Berga ha pressupostat els treballs en 75.512,19 euros. L'empresa encarregada de portar a terme les obres ha estat la berguedana Pasquina.

El regidor d'Urbanisme de Berga , Aleix Serra ha destacat que els treballs esmentats s'han pogut realitzar en les quatre setmanes de temps que estava previst inicialment quan van començar les obres de reparació.

Aquest vial connecta el nucli urbà amb les carreteres de Sant Llorenç de Morunys i Queralt.