La principal força de l’oposició a la capital berguedana, Junts per Berga, considera que és negatiu per la ciutat prolongar la situació actual d’accidentalitat en l’alcaldia.

El grup municipal assenyala que «no volem entrar en assumptes i situacions personals que afecten a la salut de l’alcaldessa i que han empès a prendre aquesta decisió», en relació a que no estigui previst rellevar-la a curt termini.

Això sí, demana que la qüestió es resolgui el més aviat possible. «Més d’hora que tard l’equip de govern haurà de prendre una decisió», defensa el partit. La formació afirma que és «una època complicada» després de la irrupció de la covid-19, i que la ciutat «té molts reptes a afrontar que no poden esperar».

Lideratge fort i objectius clars

Temes com la «recuperació econòmica, el traspàs de la residència Sant Bernabé, o la gestió del dia a dia», entre d’altres qüestions, són els que esmenta Junts per Berga. De fet, l’afer de la residència ha aparegut pràcticament en tots els plens de la corporació durant aquest 2021. El partit demana també «un lideratge fort, amb uns objectius clars i unes prioritats ben definides», emfatitzen des de Junts per Berga.

Finalment, el grup considera que «el desgavell dels últims mesos no es pot atribuir a la baixa de l’alcaldessa , però recorda que «dues mans menys s’hi han notat».