Detenen un home i una dona a Berga per cultivar 609 plantes de marihuana

Els detinguts tenien la plantació amagada en una casa de la urbanització de Casampons 

La plantació de marihuana en una casa de Berga

La plantació de marihuana en una casa de Berga / MOSSOS

Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga han detingut un home i una dona, de 28 i 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A principis de febrer els mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de la urbanització de Casampons de Berga. Es va detectar un elevat consum d'electricitat i es van recollir indicis d'una possible plantació indoor de marihuana.

El passat 5 de març es va fer una entrada i escorcoll a la casa on es van localitzar 609 plantes de marihuana distribuïdes en dues estances. A més, també disposaven d'una complexa instal·lació amb ventiladors, aparells d'aire condicionat, focus i altres estris per afavorir el cultiu de marihuana en espais tancats. També es van localitzar 22 tauletes d'haixix.

A l'interior de la casa els mossos van localitzar un home i una dona que van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat la instal·lació elèctrica.

Els detinguts van passar el 6 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.