Un incendi obliga a reallotjar els veïns d'un bloc del carrer del Carme de Berga

El foc, originat en una assecadora, no ha provocat danys personals, però el fum ha obligat a fer nit en un alberg els inquilins que en aquell moment hi havia a l'immoble

Una dotació dels Bombers de la Generalitat

Una dotació dels Bombers de la Generalitat / BOMBERS

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Una assecadora que es trobava al replà del segon pis del número 10 del carrer del Carme de Berga ha provocat un incendi al bloc aquesta matinada divendres. El foc s'ha declarat a 1/4 d'1 i els únics inquilins que hi havia en aquell moment, els d'un habitatge situat a la segona planta, han pogut sortir de l'immoble abans que es propaguessin les flames, segons els Bombers.

Les mateixes veus apunten que el foc ha començat en l'electrodomèstic, situat al replà del segon pis, i que s'ha acabat estenent a la mateixa zona del primer. Les flames no han provocat danys personals ni han entrat en cap dels habitatges del bloc, encara que el fum sí. Això ha provocat que, eer tal de garantir una bona ventilació del pis, a petició dels Bombers, l'Ajuntament ha reallotjat en un alberg els únics veïns presents a l'edifici en el moment dels fets.

Un cop extingit el foc, l'edifici queda pendent d'una revisió de l'arquitecte municipal, qui valorarà si s'hi han produït danys estructurals i determinarà si el retorn dels veïns és segur.