Tiempo de juego, el programa de la cadena Cope, ha compartit un vídeo en què podem veure a Manolo Lama i Paco González posant veu als comentaris de la sèrie esportiva FIFA. El vídeo explica detalls com la improvisació dels dos narradors, per exemple veient partits del joc o imaginant les victòries de cada selecció (sí, també la d'Espanya).

Però hi ha una part molt més pesada que recau en Lama, i que consisteix a repetir els noms de cada jugador (n'hi ha 10.000) en tres tons diferents, i això es grava de nou cada any. González, en canvi, se centra més en els comentaris i apunts del partit.

És una tasca tediosa sens dubte, cal repetir més de 30.000 noms de jugadors cada any. Tot i això, els comentaris d'aquesta famosa parella no acaben de quallar. Molts prefereixen escoltar els comentaris en un altre idioma o simplement baixar el volum de la televisió i escoltar música en els seus cascos.Manolo Lama i Paco González, insubstituïbles en FIFA

Cada vegada que s'acosta una nova edició del videojoc d'EA Sports comencen a surgir rumors sobre nous possibles comentaristes. Des comentaristes contrastats a opcions més absurdes com YouTubers, però el desenllaç sempre és el mateix. La parella Paco González - Manolo Lama no es trenca. I ja van 20 anys així. Els autèntics reis del FIFA.