La cantant Rosalía és tot un fenomen mundial, des de que va llençar el seu single «Malamente» amb un estil de flamenc i trap fusionat, el qual l'ha portat a guanyar dos premis Grammy llatins aquest 2018 i ha conquistat a mig món.

El passat 2 de novembre la cantant nascuda a Sant Esteve de Sesrovires va llençar el seu segon àlbum titulat «El Mal Querer», que narra una història d'amor tòxic. A més a més, ha llençat una col·lecció de roba amb Pull and Bear, que ja està a la venta des del 12 de novembre. A la xarxa, són molts usuaris els qui han volgut posar veu a les composicions de Rosalía. N'hem escollit 8. Són aquestes:

1. PIENSO EN TU MIRÁ (capítulo 3: celos) ROSALÍA cover - Paola Hermosín

La guitarrista, cantant i compositora Paola Hermosín amb més d'11.000 seguidors a Youtube va treure una versió de «Pienso en tu mirá» en versió acustica.

2. ROSALÍA - BAGDAD (cover) || Ernesto Alonso

Ernesto Alonso és un cantant, compositor i sempre s'ha dedicat a la música. A més a més toca el violí i reprodueix la cançó de Bagdad de Rosalía amb un estil que atrapa a qualsevol persona que el vegi.

3. Catalina - Rosalía (Evítame Cover)

Aquesta és la primera cover d'aquesta cantant i és una combinació d'una guitarra i una bona veu, reproduint «Catalina».

4. ROSALÍA - BAGDAD (Cap.7: Liturgia) UKELELE COVER | ichi om

La cantant Ichi Om canta «Bagdad» tocant l'ukelele i amb una entonació perfecte dóna una versió molt diferent a la cançó original de Rosalía.

5. Rosalía | Pienso en tu mirá (Cover Sandra Merino)

Des de 2015 que Sandra Merino publica covers al seu canal de Youtube. La cantant va penjar «Pienso en tu mirá» acompanyada d'una guitarra i d'un caixó.

6. África Adalia (OT 2018) - DI MI NOMBRE (Cap. 8: Éxtasis) | ROSALÍA COVER

La ex concursant África Adalia de l'edició de 2018 del programa Operación Triunfo ens mostra la cançó «Di mi nombre», amb una veu molt aguda i ben entonada. La cantant ha protagonitzat varies operas al Teatre Real de Madrid.

7. BRILLO - J. BALVIN FT. ROSALÍA (COVER ACÚSTICA) | CAROLINA Y SERGIO

Carolina Garcia compte amb més de 321.000 seguidors a Youtube, a més a més es poden escoltar els seus temes a Spotify i Itunes. Acompanyada de Sergi López amb una guitarra transmet la cançó «Brillo» de J.Balvin i Rosalía.

8. Catalina - Rosalía (Cover) // CARLOTTABEGINS

La cantant i guitarrista Carlota té un canal de Youtube on canta tot tipus de música, des de rock fins a flamenc com és en aquest cas amb «Catalina».