Aitana llança la seva nova cançó 'Las Babys'

Arriba el 'Saturday Night' versió Ocaña

La cantant catalana sortida d'OT 2017 i que triomfa des de llavors ha tret una nova cançó, la qual ja feia dies que estava anunciant a les seves xarxes socials i a on mostrava petits fragments d'aquest HIT per a la temporada d'estiu 2023, 'Las Babys'.

Quevedo parla sobre la cançó d'Aitana: 'Hitmaker'

El nou single d'Aitana ja fa unes setmanes que s'ha pogut començar a sentir en alguna discoteca i a les seves xarxes socials, perquè va començar a deixar anar petits fragments d'imatges i de la cançó per tal que aquest single sigui un 'TOP10' i la veritat és que té molt bona pinta.

Però fins ahir no va treure'l a tort i a dret: una nova versió del 'Saturday Night', versió Ocaña

Un 'Saturday Night' en versió espanyola i adaptada a la cultura europea actual, 'por la niña buena, por la niña mala...'. Un videoclip on mostra joventut, ganes de passar-ho bé, gaudir de les amigues i 'Les Babys'. Després d'un amor fallit, les amigues són les que estan al costat per animar, això és un homenatge a les amigues, al desamor i a la nova entrada de la solteria.

Un 'single' que ben segur que es posarà a totes les discoteques aquest estiu, però qui començarà els balls d'Aitana a TikTok? Aitana té més de 200.000 seguidors en els últims vídeos a la xarxa social més de moda entre els joves i no tan joves, així doncs, esperem que comenci el trend de moda d'Aitana i que la marxa no pari.