L'enginyer gallec Ivan Álvarez, escollit l'home més atractiu del món

Va guanyar el certamen 'Mister Supranational'

Ivan Álvarez

Ivan Álvarez / Míster Supranational 2023

D.P.

L'enginyer industrial Ivan Álvarez de 30 anys s'ha proclamat 'Míster Supranational 2023', certamen internacional que tria l'home més atractiu del món. El gallec es va imposar davant els candidats de 33 països a la final celebrada fa una setmana a Polònia.

El gallec, que representava Espanya, és el primer candidat europeu que guanya aquest certamen, que va arribar aquest any a la seva setena edició

Especialitzat en indústria automotriu, es descriu a si mateix com una persona orientada a complir objectius i que constantment intenta establir nous reptes. Ivan espera tenir la seva pròpia empresa dins el seu sector professional.

La pàgina oficial del certamen assegura que per a Ivan, participar en una competició com aquesta va ser una oportunitat per sortir de la seva zona de confort. En el seu camí cap al títol de Míster, va liderar el projecte 'From the Ground Up' en la lluita contra el càncer, amb accions com 'l'andaina' que es va celebrar a la seva localitat natal i en què va col·laborar, entre d'altres, l'alcalde de Mos i Nídia Arévalo.