Segueix-nos a les xarxes socials:

Núria Picas repta el lladre que va intentar robar-li la motxilla a l'aeroport del Prat: "Ara puja aquí dalt i me la robes"

La corredora d'ultra d'elit manresana va patir dimarts un intent de robatori abans de viatjar a les illes Lofoten, on participa aquests dies com a guia en una experiència d'esquí de muntanya

Núria Picas repta el lladre que va intentar robar-li la motxilla a l'aeroport del Prat: "Ara puja aquí dalt i me la robes"Arxiu particular

Des del capdamunt de les muntanyes de les illes Lofoten (Noruega), la corredora de muntanya manresana Núria Picas ha reptat el lladre que va intentar robar-li l'equipatge dimarts a l'aeroport del Prat de Barcelona. "Ara puja aquí dalt i me la robes!" ha compartit l'esportista a X (abans Twitter), juntament amb una fotografia amb l'ara viral motxilla que va recuperar després d'una persecució de pel·lícula al pàrquing de la Terminal T1 i que va acabar amb el lladre reduït.

Una persecució de pel·lícula

Picas, que es troba a Noruega per a participar com a guia en una experiència d'esquí de muntanya amb l'empresa B4Experience, va viure dimarts un mal tràngol quan era a punt d'agafar l'avió rumb a les illes Lofoten. Mentre descarregava  l'equipatge del cotxe al pàrquing de la T1, va aparèixer un home que, d'una revolada, li va agafar la motxilla de l'interior del cotxe i va fugir corrents. La manresana va perseguir l'autor dels fets i "amb un esprint d'uns 100 metres vaig aconseguir recuperar la motxilla", va explicar dimecres l'esportista a Regió7.

La corredora no en va tenir prou en recuperar la motxilla i deixar escapar el lladre. També el va reduir. Ara, la manresana torna a fer broma de l'incident, aquest cop des de la seva destinació i carregant la motxilla que va recuperar.

 La història que ha precedit aquest viatge s'ha fet viral a les xarxes socials, on molts usuaris han aprofitat aquesta nova publicació per aplaudir la reacció de Picas i donar una nova lliçó al lladre. "Millor, baixa tu i bereneu plegats i li expliques que això no es fa" deia una usuària. "Tant de bo fóssim totes tan valentes!" apuntava una altra. La piulada ja acumula més de 34.000 visualitzacions.

Prem per veure més contingut per a tu