Núria Picas repta el lladre que va intentar robar-li la motxilla a l'aeroport del Prat: "Ara puja aquí dalt i me la robes"

La corredora d'ultra d'elit manresana va patir dimarts un intent de robatori abans de viatjar a les illes Lofoten, on participa aquests dies com a guia en una experiència d'esquí de muntanya

Núria Picas després de recuperar la motxilla a l'aeroport del Prat

Núria Picas després de recuperar la motxilla a l'aeroport del Prat / Arxiu particular

Redacció

Des del capdamunt de les muntanyes de les illes Lofoten (Noruega), la corredora de muntanya manresana Núria Picas ha reptat el lladre que va intentar robar-li l'equipatge dimarts a l'aeroport del Prat de Barcelona. "Ara puja aquí dalt i me la robes!" ha compartit l'esportista a X (abans Twitter), juntament amb una fotografia amb l'ara viral motxilla que va recuperar després d'una persecució de pel·lícula al pàrquing de la Terminal T1 i que va acabar amb el lladre reduït.

Una persecució de pel·lícula

Picas, que es troba a Noruega per a participar com a guia en una experiència d'esquí de muntanya amb l'empresa B4Experience, va viure dimarts un mal tràngol quan era a punt d'agafar l'avió rumb a les illes Lofoten. Mentre descarregava  l'equipatge del cotxe al pàrquing de la T1, va aparèixer un home que, d'una revolada, li va agafar la motxilla de l'interior del cotxe i va fugir corrents. La manresana va perseguir l'autor dels fets i "amb un esprint d'uns 100 metres vaig aconseguir recuperar la motxilla", va explicar dimecres l'esportista a Regió7.

La corredora no en va tenir prou en recuperar la motxilla i deixar escapar el lladre. També el va reduir. Ara, la manresana torna a fer broma de l'incident, aquest cop des de la seva destinació i carregant la motxilla que va recuperar.

 La història que ha precedit aquest viatge s'ha fet viral a les xarxes socials, on molts usuaris han aprofitat aquesta nova publicació per aplaudir la reacció de Picas i donar una nova lliçó al lladre. "Millor, baixa tu i bereneu plegats i li expliques que això no es fa" deia una usuària. "Tant de bo fóssim totes tan valentes!" apuntava una altra. La piulada ja acumula més de 34.000 visualitzacions.