Una àvia es fa viral en quedar penjada de la persiana d'una botiga

El vídeo de seguretat ha estat vist per 2 milions de persones a Tiktok en menys de 48 hores

Moment de l'incident

Moment de l'incident / TIKTOK / @BESTONETONTEG1

Redacció

Anne Hughes, una dona de 72 anys de Gal·les (Regne Unit), s'ha tornat viral per un vídeo en el qual se la veu penjada de les persianes de la botiga en la que treballa després que el seu abric s'enganxés a la porta. L'anciana es va jubilar oficialment fa set anys, però actualment treballa com a netejadora al negoci 'Best One' a Tonteg, al Regne Unit. El petit accident laboral que ha patit s'ha tornat viral: el vídeo de seguretat ha estat vist per 2 milions de persones a Tiktok en dos dies.

En les imatges, es pot veure com l'abric de Hughes queda enganxat en les persianes d'entrada de la botiga. Quan el seu company les acciona per a aixecar-les i obrir l'establiment, l'anciana queda penjada, sense tocar de peus a terra. Després d'uns segons, el seu company per fi sent els seus crits i s'acosta a alliberar-la. "Només recordo demanar que m'agafés del cap, que tenia por de caure: estava boca avall", ha relatat la dona a la BBC.

Una oportunitat per fer màrqueting

Hughes ha confirmat que no va patir ferides. Encara que insisteix que "ha après la lliçó" i que no es tornarà a acostar a les persianes. La botiga no ha perdut l'oportunitat de fer broma de la situació: "No et quedis penjat com l'Anne i acosta't per a aprofitar-te de les nostres ofertes! L'única cosa que puja són els nostres treballadors, no els nostres preus!", ha fet broma el negoci a Facebook.