Un autobús que viatjava d'Igualada a Barcelona s'accidenta a l'A-2 i deixa tres persones ferides lleus

El vehicle ha xocat per encalç amb un camió a l'altura de Castellbisbal i ha quedat travessat a la carretera

Un autobús que viatjava d'Igualada a Barcelona s'accident aa la A-2, a Castellbisbal

Un autobús que viatjava d'Igualada a Barcelona s'accident aa la A-2, a Castellbisbal / BOMBERS

Laura Serrat

Laura Serrat

Un autobús de la companyia Monbus de la línia d'Igualada a Barcelona ha patit un accident aquest dilluns mentre circulava per l'A-2, a l'altura de Castellbisbal. L'autobús ha xocat per encalç amb un camió i la topada ha deixat el conductor ferit de caràcter menys greu i dos passatgers ferits lleus, que han hagut de ser traslladats a l'hospital de Martorell.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per l'accident pocs minuts abans de les set del matí, quan l'autobús que viatjava en direcció Barcelona ha topat contra el camió que tenia al davant. Un total de cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, al quilòmetre 587 de la carretera, a l'altura de Castellbisbal.

La topada ha deixat tres persones ferides, una d'elles el conductor, amb contusions de caràcter menys greu, i dos passatgers que han resultat ferits lleus. Després d'una primera atenció per part del personal sanitari del SEM in situ, els tres ferits han estat traslladats fins a l'hospital de Martorell. El conductor del camió accidentat es trobava estable.

L'incident ha obligat a tallar un carril de l'A-2 per retirar l'autobús que havia quedat travessat enmig de la via. En aquest sentit, els efectius dels Bombers han mogut el vehicle fins a un voral per evitar que obstaculitzés la circulació i, posteriorment, han netejat la calçada. Cap a 1/4 de 10, la circulació ja s'ha restablert i una patrulla dels Mossos s'ha quedat supervisant el trasllat del vehicle accidentat en una grua.

Per la seva part, la companyia ha enviat un altre autocar per recollir la cinquantena de passatgers que viatjaven en el vehicle accidentat i garantir que poguessin continuar el trajecte. Els efectius dels Bombers han ajudat a fer la transferència dels viatgers d'un vehicle a l'altre.