Junts per Prats i ERC signen un acord que dona l'alcaldia a Jordi Bruch

La republicana Montse Boladeres serà la primera tinent d'alcalde i ambdues formacions es repartiran les regidories "de forma igualitària"

Redacció

Les negociacions entre Junts per Prats i ERC han arribat a bon port. Les dues formacions han fet públic que han assolit un acord de govern, els detalls del qual encara no han trascendit, que atorgarà l'alcaldia a Jordi Bruch, de Junts.

El pacte de govern entre el partit guanyador el 28-M, Junts, i ERC a Prats de Lluçanès ja ha estat signat i l'organització del consistori ha quedat segellada. L'alcaldia serà per a Jordi Bruch, de Junts, metre que Montse Boladeres, d'ERC, serà la primera tinent d'alcalde, tal com han apuntat en un comunicat. El text pactat també inclou "la redacció d'un pla municipal" i la "distribució de regidories de forma igualitària" entre ambdues formacions, que van aconseguir quatre edils cadascuna a les eleccions municipals.

Les dues formacions asseguren que després de la negociació, s'ha arribat a un acord "ampli, potent i rigorós", amb "generositat" i que posa la vista en el futur del municipi.