04 de desembre de 2017
04.12.2017
40 Años
40 Años

La Seu crea un altre gran aparcament dissuasori als afores del nucli antic

Serà gratuït i les obres per fer-lo realitat ja han començat

04.12.2017 | 14:11
La Seu crea un altre gran aparcament dissuasori als afores del nucli antic

La Seu d´Urgell tindrà un nou aparcament dissuassori als afores del nucli urbà. L´Ajuntament ja ha començat a construir el nou equipament viari en un solar municipal de la zona d´expansió urbana de l´Horta del Valira. Aquesta zona és a la part de ponent de la capital alturgellenca, a tocar del veïnat de Santa Magdalena de manera que complementarà l´aparcament del Doctor Peiró, situat a l´altre extrem de la ciutat i el del parc Olímpic del Segre.

El nou aparcament tindrà dues grans finalitats. D´una banda aportar noves places d´aparcament als residents i usuaris habituals de la zona, entre els quals els membres de la comunitat educativa de l´escola Albert Vives. En aquest sentit, aquesta comunitat i el trànsit a la zona del Valira necessitava un equipament com aquest, el qual permetrà reordenar-ne la circulació diària. L´altra gran finalitat és crear una nova gran bossa d´aparcament a la ciutat per als dies de gran afluència de visitants, com ho són la Fira de Sant Ermengol o la Festa Major, segons ha explicat el mateix Ajuntament. D´aquesta manera els visitants que arribin a la Seu pel costat de ponent, els que ho fan de la part sud de l´Alt Urgell o de la resta de comarques de Lleida, podran aparcar en un espai que els serà més accessible i, doncs, no hauran de creuar la ciutat a la recerca de places lliures.

L´Ajuntament ja ha iniciat les obres d´adeqüació del solar municipal on es crearà el nou pàrquing, que serà gratuït. L´actuació és fruit d´un acord del plenari del consistori. El projecte té un pressupost assignat de 14.278 euros que serviran per anivellar el terreny, i adequar-lo per a les entrades i sortides de vehicles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook