El Cor Transfronterer de Cerdanya, formació amb cantaires de tota la vall, ha programat per a aquest diumenge, dia 21 d'octubre, l'estrena de l'obra Misatango, també coneguda com La Misa a Buenos Aires del compositor argentí Martín Palmeri.

El Cor Transfronterer, que ja suma set anys de vida, posarà en escena Misatango a partir de les sis de la tarda a l'església de Sant Domènec de la capital cerdana. Ho farà sota la direcció de Carme Baulenas, que és alhora directora del cor de la Capella de Santa Maria de Puigcerdà i de l'Escola Municipal de Música Isi Fabra. Baulenas tindrà el suport del director del cor Carol en Musique de l'Alta Cerdanya, Òscar Sànchez. Igualment, els cantaires tindran l'acompanyament de la formació Le Grand Choeur du Bassin d'Arcachon-Colcanto, format també per cantaires amateurs, sota la direcció de Corinne Aubert i el piano de Nicolas Licciardi, medalla d'or del Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de París.

El concert unirà a l'escenari de l'església de Sant Domènec més de cent cantaires, així com interpretacions musicals especials de piano, contrabaix i bandoneó per mitjà de Gilberto Pereyra, músic argentí que ha tocat amb el mateix Palmeri. Segons han explicat des del Cor Tranfronterer, Misatango «és una obra creada el 1996 per a orquestra i cor, exemple de música sacra contemporània, d'una intensitat i sensualitat que enganxa el públic des dels primers compassos».