La Setmana Bio de la Cerdanya i l'Alt Urgell, que se celebra des de dissabte passat, encara la recta final amb programa d'actes de divulgació sobre els beneficis d'aquesta alimentació i la participació de restauradors i comerciants.

Així, demà, dijous 25, s'ha organitzat per a 2/4 de 9 del vespre a la Biblioteca Comtat de Cerdanya la xerrada «Introducció a la permacultura en l'horta d'altura». L'endemà, divendres, es farà una degustació d'infusions i galetes ecològiques a l'Arrels Ecobotiga de Bellver entre les 5 i les 7 de la tarda i el mateix dia a partir de 2/4 de 9 del vespre, un sopar col·loqui al Cerdanya Ecoressort de Prullans al voltant dels productes ecològics locals. Durant el cap de setmana dels 27 i 28, la Setmana Bio proposa visites a exposicions agrícoles de Saneja, Montferrer, Mosoll i Prullans, entre altres activitats.