L'Ajuntament de la Seu ha presentat el programa cultural per als pròxims mesos, que inclou una cinquantena de propostes «de tot tipus i per a totes les edats, que abasta totes les disciplines artístiques, en què té molt de pes el teatre, tant amateur com professional», segons ha assenyalat l'alcalde de la capital alt-urgellenca, Albert Batalla.

Així, per exemple, la primera proposta cultural s'ha programat per al dijous 7 de febrer. Es tracta de la comèdia Perduts, que interpreten Xavier Bertran i Jordi Coromina, escrita i dirigida per Ramon Madaula. Per a dissabte 16 de febrer, al Teatre Cine Guiu, es representarà l'obra de teatre familiar Safari, a càrrec dels actors de La Baldufa Teatre. Una faula adreçada al públic infantil que aborda la problemàtica de l'assetjament. L'activitat cultural següent és el concert de jazz que oferiran el pianista Albert Marqués i el cantant i saxofonista Antonio Lizana, amb el bateria Marc Miralta i el contrabaixista Manel Fortià, el dissabte 23 de febrer.

El mes de març tindran lloc una desena d'activitats culturals en què destaquen la representació, el dijous 14, d' Els darrers dies de Catalunya Republicana, sobre textos d'Antoni Rovira i Virgili.

El programa cultural del primer semestre de l'any inclou un projecte amb Apropa Cultura que permet reservar entrades a preu reduït per a les persones en situació vulnerable. El paquet de tiquets accessibles el formen un total de 20 entrades a partir de dos euros.