La setena edició de la «Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament» se celebrarà el dissabte 14 de setembre i, per primera vegada, serà nocturna, coincidint amb la lluna plena, segons ha anunciat l'Ajuntament de la Seu. En aquesta edició la travessa sortirà a les set de la tarda des del Palau d'Esports de la Seu i finalitzarà a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria.

«La Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament» oferirà dos recorreguts: el llarg de 28,6 quilòmetres i el curt de 16,1 quilòmetres. Pel que fa al recorregut llarg, s'iniciarà a les set de la tarda des del Palau Municipal d'Esports de la Seu. L'edat mínima per participar-hi és de 16 anys. L'itinerari inclou un desnivell positiu de 2.491 metres i un de negatiu de 2.283 metres. Pel que fa al curt, sortirà a les vuit del vespre des de Bescaran. L'edat mínima per participar-hi és de 12 anys. Aquest recorregut tindrà un desnivell positiu de 1.256 metres i un de negatiu de 1.659 metres.

En l'acte de presentació de la prova, l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha emfatitzat la unió entre la Seu i Sant Julià de Lòria.