13 de novembre de 2019
13.11.2019
Regió7

La Seu mantindrà obert cada dia el claustre de Racionero

Una prova pilot feta durant l'estiu evidencia que és visitat i que no s'hi registren bretolades

12.11.2019 | 23:55
El claustre dissenyat per Lluís Racionero del parc del Valira

L'Ajuntament de la Seu ha decidit obrir permanentment al públic el claustre modern del parc del Valira. La decisió l'ha pres després d'una prova pilot realitzada a l'estiu, durant la qual el consistori ha comprovat que, d'una banda, ha tingut èxit de públic i, de l'altra, els visitants i veïns de la ciutat hi han mantingut una actitud respectuosa.

Així, segons ha remarcat l'Ajuntament, el claustre, dissenyat per l'escriptor i urbanista urgellenc Lluís Racionero, es podrà visitar de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda de dilluns a diumenge. Com s'ha fet durant la prova pilot, serà la Policia Local la que obrirà i tancarà diàriament el recinte.

En paral·lel, l'equip de govern de l'Ajuntament ha anunciat que treballarà en la millora de la se-nyalització del claustre amb l'objectiu que els visitants puguin conèixer, amb més detall, les particularitats d'aquest monument que forma part del patrimoni cultural de la ciutat. Una de les particularitats del claustre de Lluís Racionero, situat al parc que tanca la Seu per ponent, és la decoració amb capitells amb escultures de personatges històrics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit