L'estació d'esquí de La Molina es posa en marxa aquest dissabte 16 i diumenge 17 de novembre. No es pot dir que s'iniciï la temporada pròpiament, però com expliquen fonts de la direcció, s'obre per poder fer «un tast de neu». La voluntat és que «els esquiadors puguin fer les primeres baixades» i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, empresa pública que gestiona el domini, ha fet una oferta de preu rebaixat: forfaits a 14,50 euros per dia, per a tots els públics, però limitat a la pista Llarga.

Alhora, l'estació proposa altres activitats com ara recorreguts d'habilitat al Parc d'aventura, als arbres o amb Segway, i excursions amb raquetes, entre d'altres.

Actualment, «el sistema de producció de neu de cultiu està a ple rendiment, els tècnics de pistes ja estan treballant per poder condicionar les zones esquiables i els serveis s'estan acabant de condicionar». Està previst que el cap de setmana del 23 i 24 de novembre La Molina posi a l'abast dels usuaris el màxim de domini esquiable possible i a partir del 30 de novembre obri ininterrompudament fins al dilluns 13 d'abril.

Aquesta temporada, La Molina fa un salt: estrenarà un remuntador nou, que permetrà perllongar el tram del Telecabina Cadí-Moixeró fins al Niu de l'Àliga, arribant al cim de la Tosa (cota 2.537 m) i al Parc Natural Cadí-Moixeró. Sumen 145 km de domini esquiable.