La nevada s'ha reactivat aqueta matinada de diumenge en bona part de la Cerdanya deixant gruixos que superen els 25 cm en poblacions com ara Bellver. La cota de la tempesta ha tingut un comportament desigual a la vall deixant la capital Puigcerdà, a la cota de 1.100 metres, amb un mantell de vuit centímetres i la zona més occidental de la comarca, al voltant dels 1.000 metres i per sota, amb gruixos superiors.

A la Molina, en canvi, el temporal s'hi està abocant de manera generosa i a mig matí de diumenge ja s'hi acumulaven més de 40 centímetres de neu nova. Amb tot, els dispositius de neteja de la neu de cada municipi i els de els gestors provincials de les vies estatals s'han activat a primera hora del matí deixant la xarxa principal neta pel trànsit. La nevada ha parat ja del Baridà en avall, deixant la Seu d'Urgelll ja fora del seu abast.

El servei mteorològic de la Generalitat apunta que el temporal es mantidrà actiu encara unes hores, de manera que el Pirineu podria sumar encara més centímetres de neu. Aquest fet manté activats els serveis de gestió dels transports escolars de la Cerdanya i l'Alt Urgell per avaluar en temps real la situació tenint en compte que aquest dilluns s'han de rependre les classes.