L'Escola Municipal de Música i la Llar d'Infants Municipal de la Seu d'Urgell Els Minairons han iniciat el projecte «Som Música», el qual té per objectiu acostar aquesta expressió artística als més petits.

El projecte s'ha activat aquest mes de març sota el lema ´Som música-Espai Nadó' a la llar d'infants municipal. Es tracta d'una acció conjunta entre l'Escola Municipal de Música (EMM) i la llar d'infants, amb el propòsit que la música formi part de l'educació dels infants a partir dels dos anys d'edat. Les classes es faran setmanalment fins a final de curs, amb una durada de mitja hora per grup. Durant la sessió, els infants estan acompanyats per les professionals de l'escola bressol a més de la professora de l'EMM, Sonia Lanau. Els impulsors del programa han remarcat la importància de la música en l'aprenentatge inicial.

L'Ajuntament de la Seu ha emfatitzat que «Som música-Espai Nadó» és alhora una de les línies d'actuació del projecte «Música Comunitària», el qual es va presentar a les escoles de primària i la llar d'infants l'any passat per part del centre d'ensenyament musical de la ciutat. Des de la direcció dels dos centres han valorat molt positivament haver pogut començar el programa. Igualment, des de l'Escola Municipal de Música han destacat la bona predisposició, «des del primer moment», de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de la Seu i especialment de la directora i claustre de professores de la llar d'infants.