El nou xou de Carlos Latre, 15 años no es nada, el concert conjunt dels Sirex i els Mustang i la cinquena edició de la Gala de Circ són els tres espectacles que es podran veure al Teatre Kursaal de Manresa durant la Festa Major d'enguany. Les entrades per a cadascuna de les funcions programades es posen a la venda avui dimecres, a partir de les 5 de la tarda, tant a les taquilles de l'equipament com a través del web www.kursaal.cat.

La Gala de Circ obrirà el foc de la festa major al Kursaal i tindrà lloc el 27 d'agost (21 h), amb entrades a 10 euros. El muntatge organitzat per l'Associació de Circ La Crica, de la capital bagenca, oferirà una mostra de diverses arts circenses amb artistes de companyies d'arreu del país.

El divendres 28 i el dissabte 29 d'agost, ambdós dies a les 21 h, serà el torn de la peça 15 años no es na-da, amb el xòuman Carlos Latre a l'escenari. L'espectacle és una mostra de les conegudes i aplaudides capacitats de l'actor per a la imitació de personatges públics, i un repàs a una dècada i mitja de trajectòria artística. Les localitats que es posen avui a la venda tenen un preu de 27 euros.

La festa major escènica es clourà el dilluns 31 d'agost (18 h) amb un concert dels Sirex i els Mustang, un autèntic revival que ja es va poder escoltar fa cinc anys al Kursaal. Les dues formacions van triomfar als anys 60 i 70 en l'esfera del pop-rock, i encara es mantenen en actiu oferint, els darrers anys, actuacions conjuntes en què interpreten els seus grans èxits. Les entrades es poden adquirir a 20 euros. Totes aquestes funcions tindran lloc a la sala gran del teatre.