Giovinetto estrena nou format amb banda el proper 22 de maig, al concert al Teatre Kursaal de Manresa. D'aquesta manera, el jove grup vocal s'amplia amb un bateria, un guitarra, un baix i un teclista, que els acompanyaran en les actuacions.

"És un canvi important per Giovinetto", ha assegurat Marc Font, director de Giovinetto, que ha afegit que amb el nou format "el so de Giovinetto serà més complert i els concerts seran encara més espectaculars". Segons Font: "hem escollit músics joves, però amb experiència, per complementar l'oferta que ja proposàvem des de Giovinetto".

La banda de Giovinetto està formada per Isaac Romagosa (guitarra), Jaume Àvila (baix), Martí Castelló (teclista) i Ramon Castellví (bateria).

Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del teatre i per Internet a: http://www.kursaal.cat/index.php/acts/show/22-05-2016-0600h-cor-giovinetto

Giovinetto és un grup vocal, format per joves del Berguedà i el Bages, finalista de la darrera edició del programa "Oh Happy Day" de TV3. Sota la direcció de Marc Font, han aconseguit guanyar-se al públic gràcies a la potencialitat de les seves veus. Giovinetto presenta un repertori amb les peces que els han donat a conèixer a televisió, acompanyat d'algunes de les cançons que més els han influït. S'hi sentiran temes clàssics de la història de la música, així com d'altres de moderns, tant catalans com internacionals, que s'han convertit en himnes de diverses generacions. Un concert on la delicadesa i la dolçor es combinaran amb la simpatia i la diversió. Una oportunitat única per descobrir un dels grups vocals amb més futur del país.

Giovinetto són: Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo (Sopranos); Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt i Anna Llorens (Contralts); Josep Vilardell (Tenor); i Marc Font i David Trias (Baixos). Isaac Romagosa Jaume Àvila, Martí Castelló i Ramon Castellví (banda). Direcció musical: Marc Font

Balanç positiu dels primers mesos

Des que el mes de gener, Giovinetto comencés gira el balanç ha estat molt positiu. S'han fet concerts, amb èxit de públic, a municipis com Navarcles, La Canonja, Gironella, Berga, Valls, Solsona, Riudoms, Balaguer, Figueres... I aquest diumenge actuaran a la Festa Major de Puig-reig.

Fa dues setmanes també es va penjar al primera cover al youtube i s'estan preparant les següents.

Igualment, l'activitat i creixement a les diverses xarxes socials on el grup és present (facebook, twitter, instagram i youtube) és notable.