La ballarina manresana Tània Cornet serà, el proper mes de juliol, a la final de Sitges del Dance Wordcup, i competirà amb els millors especialistes de hip-hop del moment en la categoria Children (de 10 a 13 anys). Cornet, que ara té 12 anys, va participar ahir a les semifinals del mateix concurs que es va celebrar a Burgos, i va acabar en segona posició. Els tres primers classificats obtenien el passi per a la final de Sitges.

La ballarina manresana també es va guanyar el dret a ser diumenge a la gala final de la fase espa-nyola del Dance Wordcup, que també es fa a Burgos, però finalment ahir mateix va decidir renunciar-hi perquè l'objectiu principal ja estava aconseguit i té altres compromisos.

Cornet afronta ara la recta final de la seva preparació per a la temporada de competicions. A més a més, enguany és una de les integrants d'un grup de hip-hop professional, i això fa que diumenge s'hagi estimat més poder participar en els assajos que té a Barcelona que no pas ser a la gala final de Burgos.

En el concurs d'ahir s'hi va presentar amb el ball Tremors i amb una coreografia que tot i ser dins dels cànons del hip-hop l'apropava més al contemporani. Per a la final de Sitges, el seu entrenador li ha anunciat que preparen un ball més convencional, que li ofereixi més possibilitats.