La quarta edició de l'Stalow Fest se celebrarà aquest dissabte a l' «skatepark» de Manresa situat al complex esportiu El Congost amb la intenció de «combinar diferents modalitats urbanes», explica Ferran Soler, president de l'Associació Stalow, promotora del festival. Com a novetat d'aquesta edició, l'entitat, creada fa tres anys, ha decidit introduir en el certamen una classe oberta de «parkour» a càrrec del col·lectiu manresà PKMan. El «parkour» és una disciplina que consisteix a desplaçar-se utilitzant únicament el propi cos per superar els obstacles.

El festival, que es farà de 2/4 d'11 del matí fins passada la mitjanit, el formen tres grans competicions: un campionat de skate, en el qual participaran de 30 a 50 persones; una competició d'improvisació lírica, coneguda com a «batalla de galls», amb més de 30 participants, i un torneig de ball d'estil lliure, on prendran part de 20 a 30 persones. Simultàniament es faran les classes de «parkour» i un grup de grafiters pintarà les parets del costat del «skatepark» (amb Murs Plàstics i la col·laboració de Montana Colors).

L'entrada és gratuïta, així com les inscripcions a les competicions, que es poden fer a través de la web www.stalow.com o de les xarxes socias (@stalowfest).