La nova funció de l'obra de teatre «El fantasma de Canterville», protagonitzada per Joan Pera es podrà veure el propers 8 i 9 de desembre a la Sala Gran del Kursaal. La nova funció, que serà el dissabte 8 de desembre a les 21h, s'afegeix a la ja programada el 9 de desembre a les 18h i que ja ha exhaurit gairebé totes les entrades.

Lord Canterville convida l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.

Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l'advertència, sinó que es burlen d'ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per mantenir la seva reputació i el seu honor.

Aquesta és una comèdia de Joan Yago, el protagonista Joan Pera reencarna a un dels grans personatges de la literatura universal, després d'interpretar al Kursaal el vell Harpagon a «L'Avar» de Molière.

Les entrades, que costen 25 euros (20€ amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).