La «cantaora» catalana Rosalía ha publicat aquest divendres el seu segon àlbum «El Mal Querer» (Sony Music) formada per 11 cançons i que narra la història d'un «amor tòxic» i les diferents etapes, de llums i ombres, que travessa el personatge protagonista. El disc ha estat composat per la mateixa Rosalía amb diferents col·laboradors i produït per ella mateixa i Pablo Díaz-Reixa (El Guincho).

««El Mal Querer» és el meu treball de final de carrera i m'ha portat dos anys desenvolupar-lo», ha assenyalat la cantant. Rosalía ha indicat que un dels motius que van impulsar a tirar endavant el disc és que es nega a creure que només existeixi una forma de fer flamenc.

El disc, com ha explicat la discogràfica, té la veu com element principal, «mesclat amb els sons primaris de «las palmas» o «pitos flamencos», junt als recursos d'electrònica i el «sampleo» i li han permès a Rosalía explicar la història d'«El Mal Querer» des d'un llenguatge personal.

Fins aquest divendres, ella havia desvetllat dues cançons del disc. A finals del passat mes de maig, va llançar «Malamente» («Cap.1:Augurio»). Una cançó que acumula més de 50 milions de «streams». Al mes de juliol, va llançar «Pienso En Tu Mirá (Cap.3: Celos)» i el 30 de Octubre, només dos dies abans del llançament del disc, Rosalía va donar a conèixer «Di Mi Nombre (Cap.8: Extásis)», amb un videoclip dirigit per Henry Scholfield.