Primeres figures de l'escena catalana com Ernest Villegas, Marta Marco, Pere Arquillué i Emma Vilarasau tornaran a l'escenari de la Sala Gran del Kursaal en el Toc de Teatre del darrer quadrimestre de l'any. Els abonaments (74 euros) es posaran a la venda el dissabte 15 de juny (10 h) i les entrades (26 euros; Jerusalem, 28 euros), el dimarts 18 de juny (18 h).

Els dies 28 i 29 de setembre passarà pel Kursaal l'obra La reina de la bellesa de Leenane, una peça de Martin McDonagh sobre la solitud i les relacions, interpretada per Marta Marco, Ernest Villegas, Enric Auquer i Marissa Josa.

La següent cita del Toc serà els dies 26 i 27 d'octubre amb Jerusalem, que s'estrenarà properament al festival Grec de Barcelona amb direcció de Julio Manrique i interpretació de Pere Arquillué. El muntatge reflexiona sobre la fi de les utopies.

La tendresa, d'Alfredo Sanzol, es veurà els dies 23 i 24 de novembre. Dagoll Dagom i T de Teatre sumen talent en aquesta peça sobre la força -a vegades perjudicial- de l'amor, que s'inspira en l'univers de les obres de Shakespeare. Dirigida per Alfredo Sanzol, en el repartiment hi figuren Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol són els protagonistes de Casa de nines, 20 anys després, que dirigeix Sílvia Munta i també s'estrenarà al Grec. La Nora de l'obra d'Ibsen torna a casa 20 anys després de marxar-ne.