El cantant manresà Salva Racero ha avançat dos nous temes quatre dies abans de la sortida del seu primer disc en solitari, "Immortals". "Alba" i "Així vull viure" són dos temes plens d'energia i vitalitat. El primer parla d'aquell amor que - viscut des del respecte i el desig de la felicitat mútua-, fusiona dues persones amb un sentiment compartit i que, malgrat les inclemències i les separacions, perdura per sempre al cor.

El segon senzill retorna al benestar de temps passats i a experiències viscudes amb despreocupació i intensitat. En fa una comparació amb el dia a dia quan, amb el pas del temps, la vida és més complexa i les obligacions no ens donen un sol instant de respir, per reivindicar l'alegria de viure i reviure els bons moments viscuts amb bona companyia. "Immortals!" veurà la llum el proper divendres 4 d'octubre i la presentació oficial serà l'endemà, el dissabte 5 d'octubre a La 2 de la sala Apolo (20 h).

"Immortals" (Satélite K, 2019) ,fruit de mirar-se al mirall, redescobrir-se i començar un nou camí tot endinsant-se en un nou univers musical i musicat, és el primer disc del manresà després de deu anys com a cantant de Lax'n'busto.

A principi d'aquest 2019 Racero llança el seu primer single, "Vaig", que també donarà nom al seu primer EP en solitari Amb aquesta cançó Salva Racero es va situar en les posicions capdavanteres de la música més radiada durant aquesta primavera. A final d'abril va estrenar el single "Immortals, un himne a la vida des del jo més íntim i proper, produïda per Xasqui Ten (Ten Productions).