Les entrades per a les sis representacions previstes de "Flor de Nit", a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar, que es va estrenar el passat cap de setmana, ja s'han exhaurit i el grup de la parròquia de Sant Josep del Poble Nou de Manresa ha decidit ampliar un dia més les representacions. Així, la versió del musical de Dagoll Dagom es podrà tornar a veure, també, l'1 de novembre al teatre de la parròquia de Sant Josep.

El muntatge "Flor de Nit" -amb text de Manuel Vázquez Montalbán i música d'Albert Guinovart- que es pot veure a Manresa és un retorn a l'obra que el mateix grup va representar ara fa 11 anys, però adaptada a un espai molt concret, el petit teatre de la parròquia, que reviu com si fos aquell escenari deteriorat dels anys 30 en el Paral·lel barceloní. És una proposta de detalls, amb un bon nivell interpretatiu i vocal, que la porten a terme alguns dels actors i actrius que ja l'havien representat fa una dècada, amb la incorporació de nous membres per al projecte actual.

Jordi Gener, director de Flor de nit i que també porta a escena un dels papers protagonistes, s'ha retrobat amb un muntatge que el 2008 es va poder veure al teatre Kursaal, però ara amb una escenografia i un repartiment de 12 actors (el 2008 eren el doble) adaptat a un nou escenari. Sense renunciar a cap dels personatges, bona part dels actors representa més d'un paper, el que suposa un esforç afegit, però, alhora, lliga la representació a un ritme de gran fluïdesa. A més deJordi Gener, el repartiment el formen Eli Paulet, Guillem Cirera, Eva Lao, Carles Castro, Joan Domènech, Ferran Junyent, Teti Canal, Clàudia Torras, Clara Badia, Núria Miras i Jaume Puig, ànima de l'entitat i a qui dissabte se li va retre un homenatge.

El petit teatre de la parròquia de Sant Josep, per aquesta representació, té una capacitat per a 60 persones. I tant dissabte com diumenge, amb totes les localitats venudes, l'obra va tenir una gran acceptació. Flor de nit, un dels musicals més emblemàtics de la història recent del teatre català, parla d'aquella Barcelona que viu els anys previs a l'esclat de la Guerra Civil i que aquests dies desperta certs paral·lelismes amb la situació actual. La nova representació del dia 1 de gener es farà a les 6 de la tarda. Les entrades es poden reservar per telèfon al 617405210.