23 de octubre de 2019
23.10.2019

Nostra Llar esgota entrades de «Flor de Nit» i afegeix una nova funció l'1 de novembre

El grup de la parròquia de Sant Josep va estrenar l'obra dissabte passat

22.10.2019 | 23:26
Una escena del musical de Dagoll Dagom que el grup ha recuperat després d'11 anys

Les entrades per a les sis representacions previstes de Flor de Nit, a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar, que es va estrenar el cap de setmana passat, ja s'han exhaurit i el grup de la parròquia de Sant Josep del Poble Nou de Manresa ha decidit ampliar un dia més les representacions. Així, la versió del musical de Dagoll Dagom es podrà tornar a veure, també, l'1 de novembre al teatre de la parròquia de Sant Josep.

El muntatge Flor de Nit –amb text de Manuel Vázquez Montalbán i música d'Albert Guinovart– que es pot veure a Manresa és un retorn a l'obra que el mateix grup va representar ara fa 11 anys, però adaptada a un espai molt concret, el petit teatre de la parròquia, que reviu com si fos aquell escenari deteriorat dels anys 30 al Paral·lel barceloní. És una proposta de detalls, amb un bon nivell interpretatiu i vocal, que porten a terme alguns dels actors i actrius que ja l'havien representat fa una dècada, amb la incorporació de nous membres per al projecte actual.

Jordi Gener, director de Flor de nit i que també porta a escena un dels papers protagonistes, s'ha retrobat amb un muntatge que el 2008 es va poder veure al teatre Kursaal, però ara amb una escenografia i un repartiment de 12 actors (el 2008 n'eren el doble) adaptat a un nou escenari. Sense renunciar a cap dels personatges, bona part dels actors representa més d'un paper, el que suposa un esforç afegit, però, alhora, lliga la representació a un ritme de gran fluïdesa. A més de Jordi Gener, el repartiment el formen Eli Paulet, Guillem Cirera, Eva Lao, Carles Castro, Joan Domènech, Ferran Junyent, Teti Canal, Clàudia Tor-ras, Clara Badia, Núria Miras i Jaume Puig, ànima de l'entitat i a qui es va retre un homenatge dissabte.

El petit teatre de la parròquia de Sant Josep, per a aquesta representació, té una capacitat per a 60 persones. I tant dissabte com diumenge, amb totes les localitats venudes, l'obra va tenir una gran acceptació. Flor de nit, un dels musicals més emblemàtics de la història recent del teatre català, parla d'aquella Barcelona que viu els anys previs a l'esclat de la guerra civil i que aquests dies desperta certs paral·lelismes amb la situació actual. La nova representació del dia 1 de novembre es farà a les 6 de la tarda. Les entrades es poden reservar per telèfon al 617405210.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.