La companyia Cor de Teatre torna aquest divendres, a les 21 h, al Kursaal, -on ja van interpretar "Operetta" i "Allegro"-, amb un nou espectacle: "Troia, una veritable odissea!". Un muntatge polifònico-teatral a partir dels relats de "La Ilíada" i "L'Odissea", atribüits al poeta Homer al segle VIII abans de Crist, en què la trentena d'intèrprets transporten al públic, amb les seves veus, per alguns dels episodis més representatius d'aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea: el món de l'Olimp i els seus déus, el conjur de l'amor d'Helena i Paris, la Guerra de Troia i la història d'Ulisses de tornada a Ítaca on l'esperen Penélope i els pretendents que volen arrabassar-li l'esposa i el reialme.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Un espectacle sense text i per a tots els públics, dirigit per David Costa i el santvicentí Joan Maria Seguraque es va estrenar a Temporada Alta i que es va poder veure el desembre del 2018 a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Les entrades per veure "Troia , una veritable odissea!" tenen un preu de 20 € (18 € majors de 65 anys i escoles de música, 10 € amb Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat