La Sala Gran del teatre Kursaal acollirà aquest cap de setmana dins del Toc de Teatre en doble funció (dissabte a les 21 h i diumenge a les 18 h) Casa de nines, 20 anys després, de Lucas Hnath, protagonitzada per Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol, en un muntatge d'excel·lent factura, purament actoral, dirigit per Sílvia Munt.

En l'escena final de l'obra mestra d'Ibsen del 1879, Casa de nines, Nora Helmer pren la sorprenent decisió de tancar la porta a la seva vida anterior: deixar el marit i els fills, i començar una nova vida en solitari. A Casa de nines, 20 anys després han passat dues dècades des que la Nora va marxar de casa. Ara, algú pica a aquella mateixa porta. La Nora ha tornat. Però per què? I què pot significar per als que va deixar enrere?

En traspassar de nou aquesta porta per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida de la seva família.