Aquest 2020 es compleixen 40 anys des que un grup de músics amics van fundar PegasusPegasu. El manresà Santi Arisa, Rafa Escoté, Josep Mas "Kitflus", Max Sunyer, amb la incorporació de Dan Arisa, han decidit realitzar una gira, que arribarà al Kursaal aquest diumenge, a les 18 h, per acomiadar-se de tot el públic i seguidors que durant tants anys els han donat suport i han assistit als seus concerts.

Des de la seva creació al 1981, Pegasus ha editat deu treballs discogràfics i ha actuat en directe a escenaris tant llegendaris com el Carnegie Hall de Nova York, el Festival de Montreux, el Palau de la Música de Barcelona o el Festival de Cinema de Miami entre molts d'altres. El grup va publicar el 2014 el seu darrer disc "STANDBY...ON!" amb onze temes inèdits d'autoria pròpia i fidels al estil de jazz-fusió de clares influències mediterrànies de Pegasus.

Ara, cinc anys més tard, tornen al Kursaal amb un recull dels temes més emblemàtics enregistrats al llarg d'aquests 40 anys.

La gira de comiat, que va arrencar el juny del 2019 a Girona, ha passat també per Tarragona, Palma de Mallorca, Parets del Vallès, i ara arriba a Manresa abans de tancar gira a la Sala Luz de Gas de Barcelona, el 6 de febrer.

Les entrades pel concert de Pegasus tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat