Les Cases d'Oliba: l'entrada conjunta, al preu de 20 euros (gratuïta per a menors de 18 anys) permet visitar Sant Joan de les Abadesses, Santa Maria de Ripoll, el Museu Episcopal de Vic, la catedral de Sant Pere de Vic, Sant Pere de Casserres, Santa Maria de l'Estany i la Seu de Manresa, durant tot un any. L'entrada suposa una reducció del 50 % respecte la suuma dels tiquets individuals.

Les Cases de la Muntanya: l'entrada conjunta, al preu de 12,50 euros (gratuïta per a menors de 18 anys) inclou Sant Joan de les Abadesses, Santa Maria de Ripoll, el Museu Episcopal i la catedral de Vic i Sant Pere de Casserres. L'entrada té validesa d'un mes des de la seva compra.

Les Cases de la Plana: l'entrada conjunta, al preu de 12,50 euros (gratuïta per a menors de 18 anys) inclou l'accés al Museu Episcopal i la catedral de Vic, Sant Pere de Casserres, Santa Maria de l'Estany i lla Seu de Manresa. L'entrada té una validesa d'un mes.

També se sumen al projecte (sense entrada conjunta): les esglésies de Sant Pere de Camprodon, Santa Maria de Camprodon, Santa Maria de Lluçà, Sant Boi de Lluçanès, Sant Andreu d'Oristà i Santa Maria d'Igualada.