«Del silenci a la catarsi». La Companyia Artística Fun Dan Mondays presentava, dissabte, amb aquestes paraules el seu actual espectacle «Tarab», que portava a la sala gran del Kursaal. I el grup va ser fidel a aquest lema inicial en un muntatge d’alt nivell musical, però també coreogràfic i escènic, i de gran intensitat rítmica.

«Tarab» és un viatge musical extasiant, amb una banda de quinze músics polifacètics que converteixen l’escenari en una festa. Sota la direcció del manresà Dan Arisa, la companyia remou l’espectador a partir de la música de creació pròpia -amb una forta presència de la percussió, segell Dan Arisa- i la combinació que en fa amb la dansa, l’acrobàcia i la percussió corporal. 

Fotografia de la companyia en un moment de la prova de so abans de l'espectacle Montse Argerich

L’espectacle és una autèntica festa que dissabte es va filtrar entre el públic del Kursaal, que pràcticament omplia la sala.  Després dels seixanta minuts d’espectacle, el públic va aplaudir intensament i es va aixecar gairebé per necessitat de respondre a aquesta hora que els van oferir els artistes. Deia una piulada que va fer el mateix teatre: «Brutal l’espectacle Tarab que ha acabat amb el públic dempeus. Adrenalina pura!». El públic va abandonar el teatre amb la sensació que havia vist un espectacle únic que el quedarà gravat i serà difícil de poder esborrar.