Leonor Bergé, l'àvia de la cantant Chanel, ha estat una de les protagonistes col·laterals del festival d'Eurovisió de 2022: "Sabíem que valia, però ha estat molt impactant", explicava a Efe després de seguir, des d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), la gala en la qual la seva neta ha obtingut la tercera posició.

Va ser la mateixa Chanel Terrer qui va posar a Leonor en el mapa quan la va esmentar després de guanyar la final del Benidorm Fest: "T'estimo iaia!", va exclamar.

L'àvia i l'avi de l'artista van ser dues de les més de 1.400 persones que es van reunir anit al Teatre de la Passió d'Olesa per a seguir l'actuació de la representant espanyola en Eurovisió.Durant l'actuació de Chanel, cap dels dos va apartar la vista de la pantalla, visiblement emocionats.

42

EN FOTOS | Així ha viscut Olesa de Montserrat l'entrada al podi de Chanel a Eurovisió EP / Reuters / EFE

Acabat el recompte i confirmada la històrica tercera plaça, Leonor destacava la seguretat amb la qual la seva neta va actuar.

"Nosaltres sabíem que ella valia, però encara no s'havia ficat en aquest món. Ha estat molt impactant veure que la primera vegada que es presenta a un certamen així ha arribat on ha arribat", va dir.

"És una guanyadora!", agregaven altres veïnes de la localitat catalana on va créixer Chanel i que van seguir la gala fins ben entrada la matinada.