Els Quartet Mèlt, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3 l'any 2015, estaran al Memorial Ricard Quadra de La Patum. Ja estava previst que aquest grup hi participés l'any 2020, però la pandèmia va obligar a suspendre'l. El concert serà dissabte 11 de juny a la Plaça Sant Pere, a partir de 2/4 de 10 del vespre.

El Quartet Mèlt el formen la soprano Magalí Sarè, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana. Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Al llarg dels anys han escrit o interpretat obres per a aquest concert noms com Albert Guinovart, Manel Camp, Llibert Fortuny, La Dharma, Àlex Martínez, Lloll Bertran i Andrea Motis. S'han fet arranjaments de la música de La Patum amb acordions, orquestra de corda, grup de percussions, big band de jazz, cobla, coral i sempre amb la participació de la Banda del Memorial Ricard Cuadra, formada per músics de totes les formacions berguedanes que toquen La Patum.