La Fira Mediterrània de Manresa, que complirà 25 anys, del 6 al 9 d’octubre, posa avui a la venda les entrades per a set dels espectacles que programarà, així com del concert Pòrtic organitzat amb D’Arrel Manresa i Manresana d’Equipaments Escènics. Els tiquets que es dispensaran corresponen a les propostes que tindran lloc al teatre Kursaal i al teatre Conservatori, sis de les quals formen part de l’Obrador d’arrel de la Fira, el programa de suport als artistes que exploren nous camins.

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.firamediterrania.cat i a les taquilles del teatre Kursaal (de dimarts a dissabte, d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h). Les entrades tindran un preu reduït fins a un dia abans de la funció.

El Kursaal també ven entrades

Avui també es posen a la venda les localitats de més de 60 espectacles de la programació de tardor de les dues sales del teatre Kursaal, el teatre Conservatori i l’Espai Plana de l’Om de Manresa. A partir de les 10 del matí, es podran començar a adquirir els abonaments del Toc de Teatre i el Toc d’Òpera i, a partir de les 11h, tota la resta de la programació i els abonaments del Toc Obert i el Toc de la Sala Petita, tant a la pàgina web kursaal.cat com a les taquilles.