L’actor Berto Romero s’inicia en el gènere del terror amb 'El otro lado', una sèrie original de Movistar+ en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), dirigida por Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro. La producció s’està rodant actualment a Barcelona i Andreu Buenafuente tindrà un paper especial acompanyant a Romero. Eva Ugarte, María Botto, Nacho Vigalondo, Albert García, María Pascual i Hugo Morenilla, completen el repartiment principal de la sèrie, que s’estrenarà l’any 2023 a Movistar+.

“’El otro lado’ és una historia de fantasmes que vam començar a escriure l’any 2020 i que segueix la tradició clàssica d’aquest tipus de relats adaptats a l’equip”, explica Romero. De fet, han repetit l’equip d’escriptura de 'Mira lo que has hecho' amb Rafel Barceló, Enric Pardo i ell mateix.

Respecte a la comèdia, apunta, segueixen la línia que van descobrir a 'Mira lo que has hecho'. Una comèdia, desgrana, “no forçada i molt naturalista, deixant que els personatges generin aquesta comèdia pel xoc entre ells”. També assenyala que tracten el terror de la mateixa manera que el drama a 'Mira lo que has hecho', “de la forma més sincera possible”.