Els sallentins The River Troupe Gòspel omplen el Teatre Conservatori de Manresa

Més de 400 persones van aplaudir un recital amb homenatges a artistes com U2, Leonard Cohen o Whitney Houston

Els sallentins The River Troupe Gòspel, sobre l'escenari del Teatre Conservatori

Els sallentins The River Troupe Gòspel, sobre l'escenari del Teatre Conservatori / Arxiu particular

Redacció

Més de 400 persones van clamar, diumenge, a favor de l'envelliment actiu en la societat des del Teatre Conservatori de Manresa. Els assistents es van aplegar a l'equipament manresà per a escoltar el grup sallentí The River Troupe Gòspel. La cinquantena de cantaires que integren la formació van rendir un homenatge als U2, a Leonard Cohen o a Whitney Houston. Una iniciativa sota el paraigua de l'Espai de Suport Mémora de Manresa.

L'actuació del grup de Sallent va encomanar l'alegria al públic amb un repertori que combinava temes de gospel clàssic amb contemporani. D'aquesta manera, els assistents van ser partícips de la sublim interpretació de l'Hallelujah de Leonard Cohen o la màgia que projecta I still haven't found what I was looking for, dels U2.

Els sallentins també es van atrevir amb un recull de cançons de la banda sonora del film La dona del predicador, originalment interpretada per Whitney Houston. La peça que havia de posar el punt final al recital va ser el tradicional Oh Happy day, però l'eufòria del públic va empentar els intèrprets a oferir dos bisos finals.

Aquesta activitat formava part de les iniciatives de l'Espai de Suports, una iniciativa de la Fundació Mémora per a facilitar la inclusió de la gent gran a la societat. Una mesura que ha de permetre avançar cap a un envelliment actiu i saludable. Josep París, director de desenvolupament de l'entitat, va remarcar que "treballem amb els agents de la comunitat i participem en projectes per sumar esforços i promoure la inclusió i participació de tothom, especialment de la gent gran."