El Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat crea una catifa amb 500 pans per estrenar la nova temporada

L’acció performàtica donat el tret de sortida a La Passió 2024

El Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat crea una catifa amb centenars de pans per estrenar la temporada d'enguany

El Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat crea una catifa amb centenars de pans per estrenar la temporada d'enguany / ACN

ACN

El Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat crea una catifa amb 500 pans per estrenar la nova temporada, una acció performàtica que dona el tret de sortida a La Passió 2024. Els 500 pans han omplert la rampa d'entrada al Teatre, a la plaça de l'Oli, per treure La Passió al carrer de manera conceptual. Els organitzadors han explicat que apel·len als pans que va repartir Jesucrist i que són un element representatiu de l'obra, Les funcions comencen aquest diumenge. Aquest any es faran un total de 8 funcions del 17 de març a l'1 de maig amb una durada prevista de l'espectacle de 2h 15' (dues parts i entreacte) amb subtítols en castellà i anglès de forma simultània a l'espectacle.

La performance s'emmarca en la nova campanya de comunicació 'Tremola Broadway!', que posa en valor les grans dimensions i l'espectacularitat de La Passió d'Olesa equiparant-la a les grans estrenes i produccions de Broadway.